ODD NYSTROM
Public Procurement Advisory

ANSKAFFELSER OG SALG
i norsk offentlig sektor
- Ta utfordringen!

 

 

 

Etter avsluttede studier ved Norges Handelshøyskole har jeg arbeidet innen to hovedområder - IT og luftfart.

Jeg var heldig som kunne delta i den teknologiske revolusjon innenfor bankvesenet, som ansatt i Nixdorf Computer - et tysk selskap som var tidlig ute med løsninger for bankautomasjon i Europa. Blant Nixdorfs større kunder kunne man finne norske offentlige virksomheter, som Posten og Oslo kommune.

Deretter startet jeg i Scandinavian Airlines System (SAS), hvor jeg ble innkjøpssjef i 1989. Og jeg har arbeidet innen luftfart siden. De siste fem årene hos Avinor, som har ansvar for 46 lufthavner og kontrolltårn, samt kontrollsentraler og annen teknisk infrastruktur for sikker flynavigasjon i Norge.

På kjøpersiden vil innkjøperens oppgave ofte være å opptre som los i ukjent farvann, og oppgaven er å styre klar av skjulte skjær i form av EU-direktiver, lov om offentlige anskaffelser, forsyningsforskrift osv.

Som selger ønsker du å øke sannsynligheten for et vellykket salg i norsk offentlig sektor, til tross for at du ferdes i ukjent landskap og i en fremmed kultur.

Kort fortalt, her er utdrag fra min CV:

  • Hos selger (Nixdorf): Sales Support Bank og offentlig virksomhet, Systemsjef.
  • Hos kjøper (Scandinavian Airlines, Avinor): Leder for kontortjenester, Innkjøpssjef, Director innkjøp, Director kontrakter og forhandlinger, Fagansvarlig konsernfelles kontrakter.

Språk:

  • Norsk - Morsmål
  • Engelsk - Flytende - muntlig/skriftlig
  • Tysk - Behersker godt - muntlig/skriftlig
  • Spansk - Noe kjennskap muntlig.

 

 

 

 

KONTAKT
E-post:     post@onycon.com
Adresse :  29611 Istán, Málaga - Spania
Telefon:    +34 684 075 190

 

© 2015 by onycon.com

     

Flag Counter